Norsk serie Skam: Säsongar, Streama Online och Allt om SVT

Skam är en norsk ungdomsserie som blev en stor succé efter sin premiär år 2015. Den skapades av Julie Andem och har sedan dess fått en lojal och hängiven fanbase över hela världen. Serien har tagit upp olika ämnen som ungdomar möter i sin vardag och har fått mycket beröm för sin realism och autenticitet.

Skam Säsongar

Skam är uppdelad i fyra säsonger och varje säsong fokuserar på en specifik huvudkaraktär. På så sätt får vi som tittare en djupare inblick i deras liv och de utmaningar de står inför. Här är en översikt över de olika säsongerna:

  1. Säsong 1:Första säsongen följer huvudkaraktären Eva och hennes vänner på Hartvig Nissens gymnasium i Oslo. Vi får följa dem genom deras kärleksbekymmer, vänskapsstrider och personliga utmaningar.
  2. Säsong 2:I andra säsongen får vi möta Noora och följa hennes kamp för att hitta sin egen identitet och hantera olika förhållanden. Denna säsong fick mycket uppmärksamhet för sitt engagemang för feminism och kvinnors rättigheter.
  3. Säsong 3:Tredje säsongen är fokuserad på Isak, som utforskar sin sexualitet och blir kär i en annan kille. Skam behandlar detta ämne med stor känslighet och realism, och denna säsong blev mycket uppmärksammad för sin ärliga skildring av en ung gay-mans upplevelser.
  4. Säsong 4:Den fjärde och sista säsongen handlar om Sana, som är en religiös muslimsk tjej. Denna säsong tar upp ämnen som rasism, religion och identitet, och berättelsen är en stark avslutning på serien.

Streama Skam Online

Om du vill titta på Skam online, kan du göra det via SVT Play. SVT (Sveriges Television) har sänt serien med svensk textning och det är ett populärt val bland svenska tittare.

För att streama Skam online, öppna SVT Play på din dator eller ladda ner SVT Play-appen på din mobil eller surfplatta. Sök efter Skam och välj sedan den säsong och avsnitt du vill titta på. Det är gratis att använda SVT Play, men du kan behöva registrera dig och skapa ett konto om du inte redan har ett.

Allt om SVT och Skam

SVT är Sveriges största public service-bolag och erbjuder en mängd olika program och serier för tittare i alla åldrar. De strävar efter att erbjuda ett brett utbud av innehåll av hög kvalitet, och Skam är ett av deras mest populära programval.

Om du är intresserad av att titta på andra norska serier via SVT, kan du utforska deras utbud online. SVT Play har både svenska och utländska serier tillgängliga för streaming, så det finns något för alla smaker.

Skam är utan tvekan en av de mest hyllade norskserierna som har visats på SVT, och om du ännu inte har sett den, rekommenderar jag starkt att du ger den en chans. Serien är känslosam, tankeväckande och underhållande, och den har fått mycket beröm för sin autenticitet och relevans.

Så oavsett om du vill följa Eva, Noora, Isak eller Sana, kan du se Skam online via SVT Play och uppleva denna enastående norska serie i sin fulla prakt.

Ofte stillede spørgsmål

Vilken norsk serie visades på SVT 2016?

Skam.

Var kan jag titta på säsong 4 av Skam på SVT Play?

Skam säsong 4 finns tillgänglig på SVT Play.

Vilken säsong av Skam visades på SVT:s första kanal?

Skam säsong 1 visades på SVT1.

När kommer Skam tillbaka till SVT år 2021?

Skam är inte planerad att visas på SVT igen år 2021.

Vilken norsk serie visades på SVT?

Skam visades på SVT.

Var kan jag titta på säsong 2 av Skam på SVT Play?

Skam säsong 2 finns tillgänglig på SVT Play.

Vilken säsong av Skam visades på SVT2?

Skam säsong 2 visades på SVT2.

Var kan jag titta på Skam online?

Skam kan tittas på online via SVT Play.

Vad är norska Skam?

Skam är en norsk serie.

Vilken säsong av Skam visades på SVT?

Skam visades på SVT.

Artiklen Norsk serie Skam: Säsongar, Streama Online och Allt om SVT har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 22 anmeldelser