Guide till JYSK Sunne: Öppettider, Jul 2022 och mer

JYSK Sunneär en populär möbel- och heminredningsbutik som erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter till bra priser. I denna guide kommer vi att utforskaöppettidernaför JYSK Sunne samt vad som erbjuds underjulhelgen 2022.

JYSK Sunne Öppettider

För att planera ditt besök på JYSK Sunne är det viktigt att känna till deras öppettider. Nedan hittar du deras vanliga öppettider under veckan:

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 16:00
Söndag Stängt

Observera att öppettiderna kan variera under helgdagar och speciella tillfällen, så det är alltid bra att dubbelkolla innan ditt besök. Det enklaste sättet att få uppdaterad information om JYSK Sunnes öppettider är att besöka deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt.

JYSK Jul 2022

Som en av årets mest efterlängtade högtider är det ingen överraskning att julen på JYSK Sunne är något speciellt. Under jultid kan du förvänta dig erbjudanden, reor och särskilda evenemang för att fira säsongen. Här är några saker att hålla utkik efter under julen 2022:

  • Julrea: Ta del av fantastiska erbjudanden och rabatter på ett brett utbud av möbler och heminredningsprodukter.
  • Specialprodukter: JYSK Sunne kommer sannolikt att erbjuda särskilda julrelaterade produkter såsom julbelysning, pynt och julklappstips för att hjälpa dig skapa den perfekta julstämningen hemma.
  • Öppettider under julhelgen: Innan du planerar ditt besök under julhelgen, se till att kolla JYSK Sunnes speciella öppettider. Butiken kan ha förlängda öppettider eller vara stängd på vissa helgdagar.

Glöm inte att hålla koll på JYSK Sunnes officiella kanaler för att ta del av den senaste och mest uppdaterade informationen gällande deras julutbud och öppettider.

Sammanfattningsvis är JYSK Sunne en butik där du kan hitta kvalitetsprodukter till bra priser. Genom att vara medveten om deras öppettider och vad som erbjuds under julhelgen 2022 kan du planera ditt besök på bästa sätt. Ta chansen att utforska deras sortiment och låt dig inspireras till att skapa den perfekta inredningen för ditt hem.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för JYSK i Sunne?

Öppettiderna för JYSK i Sunne kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan 10:00 och 19:00 på vardagar, 10:00 och 18:00 på lördagar och 11:00 och 17:00 på söndagar.

När öppnar JYSK i Sunne på julen 2022?

JYSKs öppettider på julen 2022 i Sunne är ännu inte bekräftade. Vi rekommenderar att du kollar deras hemsida eller kontaktar butiken direkt för att få uppdaterad information om öppettiderna under julhelgen.

Vad är adressen till JYSK i Sunne?

Adressen till JYSK i Sunne är Stavgatan 2, 686 30 Sunne. Det är beläget i Sunne Retail Park.

Kan jag handla online hos JYSK i Sunne?

Ja, JYSK erbjuder möjligheten att handla online på deras webbplats. Du kan välja att antingen få dina produkter levererade till din bostad eller hämta dem i butiken i Sunne.

Har JYSK i Sunne några erbjudanden just nu?

För att få information om aktuella erbjudanden hos JYSK i Sunne rekommenderar vi att du besöker deras webbplats eller håller utkik efter deras reklamblad. De har ofta kampanjer och specialpriser på olika produkter.

Kan jag returnera produkter köpta på JYSK i Sunne?

Ja, du kan returnera produkter som du har köpt på JYSK i Sunne. Se till att ha med dig ditt inköpskvitto och att produkten är i oskadat skick. Kontakta butiken för mer information om deras returpolicy.

Finns det någon kundtjänst på JYSK i Sunne som jag kan kontakta vid frågor?

Ja, JYSK i Sunne har en kundtjänst som du kan kontakta om du har några frågor. Du kan nå dem antingen genom telefon, e-post eller genom att besöka butiken personligen.

Har JYSK i Sunne något lojalitetsprogram?

JYSK erbjuder ett lojalitetsprogram som kallas JYSK Plus. Genom att bli medlem kan du få tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och förtur till reor och kampanjer. Du kan bli medlem genom att skapa ett konto på deras webbplats.

Hur kan jag betala för mina köp på JYSK i Sunne?

JYSK i Sunne accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kontanter, debitkort, kreditkort och mobilbetalningar. Det är också möjligt att använda presentkort eller betala i efterskott, beroende på dina preferenser.

Kan jag hyra transportutrustning hos JYSK i Sunne?

Ja, JYSK erbjuder möjligheten att hyra transportutrustning, som till exempel släpvagnar eller skåpbilar, för att underlätta vid större inköp eller flyttar. Kontakta butiken i Sunne för mer information om tillgänglighet och priser för transportutrustning.

Artiklen Guide till JYSK Sunne: Öppettider, Jul 2022 och mer har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 34 anmeldelser