Benify länsförsäkringar

Förmånsportalen – Benify

Förmånsportalen

Benify administrerar registreringen och tjänsterna på uppdrag av Länsförsäkringar. Personuppgifterna skyddas mot obehörig åtkomst, ändring och förstöring.

Mitt benify | Benify

Benify – Log in

Välkommen till din förmånsportal! Via Benify får du tillgång till förmåner och mycket annat som är kopplat till din anställning. … Om du har mer än ett konto ( …

Löneväxling för dig som anställd – Länsförsäkringar

Mitt benify | Benify

Benify är medarbetarportalen skräddarsydd för er verksamhet. App eller desktop, du hittar all information om dina förmåner i Benify.

Säkra Total! Ny mobilapp från Säkra i samarbete med Benify

Benify | Partner Framtidens HR – Länsförsäkringar

Länsförsäkringar har lång erfarenhet av att skapa trygghet och möjligheter i det svenska samhället, både för företag och privatpersoner.

Lexlys samarbetspartners – LEXLY

Löneväxling för dig som anställd – Länsförsäkringar

Du kan be din arbetsgivare om att få löneväxla som ett pensionssparande. Du behöver tjäna över 45 000 kronor för att det ska löna sig för dig.

Du kan be din arbetsgivare om att få löneväxla som ett pensionssparande. Du behöver tjäna över 45 000 kronor för att det ska löna sig för dig. Löneväxla innebär att du avstår lön idag, som blir pension i framtiden.

Benify lanserar robotrådgivning för fondsparande

Löneväxling för dina medarbetare – Länsförsäkringar

Benify har tillsammans med Länsförsäkringar tagit fram en förmån för att växla delar av bruttolönen till förstärkt tjänstepension.

Löneväxling betyder att dina anställda kan byta ut en del av sin bruttolön mot ett sparande till sin pension. Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna.

Säkra Total! Ny mobilapp från Säkra i samarbete med Benify – Sak & Liv

13 dec. 2022 — Tjänsten är utvecklad av Säkra i samarbete med Benify och finns både … Länsförsäkringar får toppbetyg från medarbetare i ny kartläggning.

14 sep. 2021 — Plattformen utvecklas tillsammans med Benify. … Länsförsäkringar får toppbetyg från medarbetare i ny kartläggning.

Lexlys samarbetspartners – LEXLY

Benify · Bergslagens Sparbank … Länsförsäkringar Göinge Kristianstad · Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän · Länsförsäkringar Halland.

Lexly samarbetar med en rad företag och organisationer för att tillgängliggöra juridik för alla. Här kan du som kund eller medlem hitta dina erbjudanden.

Benify lanserar robotrådgivning för fondsparande – Risk & Försäkring

Tjänsten ska lanseras i samarbete med en svensk bank och väntas ske någon gång under första kvartalet. Johan Agerman tar över Länsförsäkringar i dag. Publicerad …

Risk & Försäkring ger dig dagliga nyheter och insiktsgivande fördjupning. Du som är beslutsfattare i försäkringsbranschen får nyheter, analyser och intervjuer.

Keywords: benify länsförsäkringar, förmånsportalen länsförsäkringar